Να στείλετε μήνυμα
products

Κεραμική πλάκα οξειδίου αλουμινίου 3,85 g/cm3 Advanced Structural Ceramics

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YUBEI
Πιστοποίηση: ISO9001
Ποσότητα παραγγελίας min: 20pcs
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο ή ξύλινη συσκευασία περίπτωσης ή παλετών
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs ένας μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Κεραμικό πιάτο αλουμίνας Υλικό: 99% Al2O3
Μέγεθος: Προσαρμόστε Πυκνότητα: 3.85g/cm3
Διηλεκτρική δύναμη: 15*10^6V/m Ελαστικός συντελεστής: 340GPa
Υψηλό φως:

Κεραμική πλάκα οξειδίου αλουμινίου

,

Κεραμικό οξείδιο αλουμινίου ISO9001

,

3


Περιγραφή προϊόντων

Κεραμικός βιομηχανικός προηγμένος κεραμικός Structual οξειδίων αργιλίου

 

Τα κεραμικά προϊόντα μας περιλαμβάνουν κυρίως την αλουμίνα, το zirconia, το καρβίδιο του πυριτίου και την κεραμική νιτριδίων πυριτίου. Για την κεραμική αλουμίνας, μπορούμε να παρέχουμε τα διαφορετικά προϊόντα αγνότητας από 95%Al2O3 στην κεραμική 99.7%Al2O3. Και για την κεραμική zirconia, παρέχουμε το μερικώς σταθεροποιημένο zirconia, και ο σταθεροποιητής είναι συνήθως Yttria και μαγνησία.

    Και η αλουμίνα κεραμική και το zirconia κεραμικό είναι πολύ σημαντικά κεραμικά υλικά στη βιομηχανική κεραμική. Για το χαρακτηρισμό με τις άριστες χημικές και σωματικές ιδιότητες, όπως η υψηλή σκληρότητα, η υψηλής αντοχής, υψηλή αντοχή χημικών ουσιών και, κ.λπ., η κεραμική αλουμίνας και zirconia εφαρμόζονται ευρέως στα μηχανήματα, ηλεκτρονικός, το πετρέλαιο, την αεροπορία, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, τη χημική ουσία, κ.λπ.

 

Υλικό 99% Al2O3
Μέγεθος Προσαρμόστε από τα σχέδια ή τα δείγματα
Χρονική ανοχή 30 ημέρες

 

99% αλουμίνα κεραμική

Κεραμική πλάκα οξειδίου αλουμινίου 3,85 g/cm3 Advanced Structural Ceramics 0Κεραμική πλάκα οξειδίου αλουμινίου 3,85 g/cm3 Advanced Structural Ceramics 1

 

FAQ:

 

1. Είστε ένα εργοστάσιο;

Ναι, είμαστε ένα εργοστάσιο που παράγει τη βιομηχανική κεραμική professinally. Τα κύρια προϊόντα μας είναι κεραμική αλουμίνας, κεραμική zirconia και κεραμική SIC.

 

2. Ποιο είναι το μέγεθος από το;

Τα προϊόντα προσαρμόζονται πάντα σύμφωνα με τα σχέδια ή τα δείγματα. Η διάμετρος και το ύψος μέσα σε 500mm είναι διαθέσιμες.

 

3. Ποια είναι η διαδικασία παραγωγής;

Τα προϊόντα μας γίνονται κυρίως στην κρύα ισοστατική συμπίεση, την ξηρά συμπίεση και την καυτή τεχνική σχήματος Τύπου. Η καυτή τεχνική σχήματος Τύπου, που χρησιμοποιήθηκε στη μορφή μικρού και μεσαίου μεγέθους και περιέπλεξε τη δομή κεραμική, είναι μια ευνοϊκή μέθοδος.

 

4. Πόσο περίπου η παράδοση;

Κατά γενική ομολογία, μια κεραμική παραγωγή χρειάζεται περίπου 30 ημέρες που τελειώνουν. Μερικά ειδικά προϊόντα ίσως παίρνουν έναν πιό μακροχρόνιο χρόνο. Για μερικά απλά προϊόντα, ίσως 10-15 ημέρες είναι εντάξει.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613482897532

WhatsApp : +8613482897532