Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd.

Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd.
1 2 3
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: ΚΕΡΑΜΙΚΉ YUBEI
Αριθμός Υπαλλήλων: 30~50
Ιδρύθηκε Έτος: 2017
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

   Η κεραμική Co. YuBei Jiangsu, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που παράγει την υψηλής ποιότητας βιομηχανική κεραμική. Έχουμε μια μεγάλη έκταση των εξοπλισμών παραγωγής, η οποία επιτρέπει σε μας για να κάνει τη διάφορη ειδική δομική κεραμική για τους πελάτες.

 

Το εργοστάσιό μας παράγει κυρίως μερικά προηγμένα τεχνικά κεραμικά υλικά, όπως η κεραμική αλουμίνας, η κεραμική Zirconia και η κεραμική καρβιδίου του πυριτίου, κ.λπ. Όλα τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τα σχέδια ή τα δείγματα.

 

Κάθε ένα από αυτά τα υλικά έχει τις μοναδικές και άριστες αποδόσεις του, έτσι μπορούν να γίνουν στα είδη wear-resistant, αντιδιαβρωτικής και υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικής κεραμικής δομών. Τα κεραμικά προϊόντα εφαρμόζονται ευρέως στο πετρέλαιο, τη χημική βιομηχανία, τη νέα ενέργεια, τα μηχανήματα, την ηλεκτρονική ημιαγωγών, τη βιομηχανία ιατρικής φροντίδας, τη εθνική ασφάλεια και τη στρατιωτική βιομηχανία, κ.λπ.

 

Εμμένουμε πάντα «στην αγορά δεδομένου ότι ο οδηγός, πελάτης ως κέντρο» ο στόχος υπηρεσιών, παρέχει ολόψυχα σε όλους τους πελάτες τα κατάλληλα προϊόντα και να ικανοποιήσει την υπηρεσία. Οι ευπρόσδεκτοι φίλοι έρχονται παγκοσμίως σε factoy μας για την καθοδήγηση και συνεργασία!!

 

Κίνα Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Η εμπορική Co. κεραμικής ακρίβειας της Σαγκάη YUBEI επιχείρησής μας, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2012. Ειδικευόμαστε στην επιχείρηση εσωτερικού και εξαγωγικού εμπορίου, συμμετέχετε κυρίως στα είδη βιομηχανικής κεραμικής, συμπεριλαμβανομένης της κεραμικής αλουμίνας, την κεραμική zirconia, την κεραμική καρβιδίου του πυριτίου, τα ceramis νιτριδίων πυριτίου, κ.λπ.

 

Το 2017 η Co. κεραμικής Jiangsu YUBEI εργοστασίων μας, ΕΠΕ ιδρύθηκε. Τώρα ήμαστε κύριοι μιας πλήρους γραμμής παραγωγής, από την πράσινος-συμπίεση στη συμπύκνωση στο ταίριασμα, μπορούμε να κάνουμε όλες αυτές τις διαδικασίες ανεξάρτητα. Η ποιότητα των προϊόντων μπορεί να ελεγχθεί και να εξασφαλιστεί.

 

Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας λόγω των κατάλληλων προϊόντων και της καλής υπηρεσίας. Όλες οι έρευνές σας είναι ευπρόσδεκτες, το οποίο κάνει εμείς έχει την πιθανότητα να είναι οι συνέταιροι και οι φίλοι σας.

 

Κίνα Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

 Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει που ικανοποιείτε την υπηρεσία και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας επαγγελματικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με μας εύκολους και άνετα.

 

1. 11-έτος-έμπειρος κεραμική επιχείρηση

 

2. Τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τα σχέδια ή τα δείγματα

 

3. Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν μέσα σε 24 ώρες

 

4. Η συμφωνία εμπιστευτικότητας μπορεί να υπογραφεί για να προστατεύσει το δικαίωμα αντιγράφων σας

 

5. Λογική τιμή και πλήρεις γραμμές παραγωγής για να ικανοποιήσει τις ανάγκες παραγωγής σας

 

6. Αυστηρά QC η ομάδα για να υποσχεθεί όλα τα προϊόντα ανταποκρίνεται στα πρότυπα

 

7. Συσκευασία εύθραυστος-απόδειξης για να σιγουρευτεί την ασφάλεια των προϊόντων στη μεταφορά

 

Κίνα Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών στη βιομηχανική κεραμική επιχείρηση περισσότερο από 10 έτη. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες αγορές σε όλο τον κόσμο. Ευπρόσδεκτοι πελάτες από σε όλο τον κόσμο για να επισκεφτούμε τον ιστοχώρο μας, και να μας στείλουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, έτσι μπορούμε να σας παρέχουμε καλές τιμές και υπηρεσίες!

Κίνα Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας