Να στείλετε μήνυμα
products

Βιομηχανικό κεραμικό προηγμένο μέρη 99% δομών Al2O3 89HRA αλουμίνας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YUBEI
Πιστοποίηση: ISO9001
Ποσότητα παραγγελίας min: 10PCS
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs ένας μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: 99% Al2O3 Χρώμα: Ελεφαντόδοντο
Πυκνότητα: 3.85g/cm3 Σκληρότητα: 89HRA
Θερμική αγωγιμότητα: 29W/mK Μέγιστη θερμοκρασία: 1600℃
Υψηλό φως:

Βιομηχανικά κεραμικά μέρη αλουμίνας δομών

,

89 κεραμικά μέρη αλουμίνας HRA

,

99% Al2O3 κεραμικά μέρη αλουμίνας


Περιγραφή προϊόντων

Τα βιομηχανικά κεραμικά μέρη αλουμίνας δομών προώθησαν τα κεραμικά μέρη

 

Η προηγμένη κεραμική, γνωστή επίσης όπως κατασκευασμένη ή τεχνική κεραμική, είναι υψηλής απόδοσης υλικά με τις ανώτερες ιδιότητες όπως η υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, η άριστη σκληρότητα, η χαμηλή θερμική επέκταση, και η εξαιρετική ηλεκτρική μόνωση.

 

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για την προηγμένη κεραμική στις διάφορες βιομηχανίες, όπως η ηλεκτρονική, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, και η υγειονομική περίθαλψη. Η ανάγκη για τα ελαφριά υλικά με τις ανώτερες ιδιότητες απόδοσης ωθεί την υιοθέτηση της προηγμένης κεραμικής σε αυτούς τους τομείς.

 

Η αυξανόμενη εστίαση στη ενεργειακή αποδοτικότητα και τις ανανεωμένες πηγές ενέργειας έχει ωθήσει περαιτέρω την αγορά. Η προηγμένη κεραμική βρίσκει τις εφαρμογές στα συστατικά για την ηλεκτρική παραγωγή, την ενεργειακή αποθήκευση, και τις καθαρές τεχνολογίες. Μια σειρά των εφαρμογών και της απαίτησης στις βουίζοντας βιομηχανίες τελικής χρήσης είναι πιθανό να οδηγήσει την προηγμένη αγορά κεραμικής κατά τα επόμενα χρόνια.

 

Η τεχνική κεραμική, όπως η αλουμίνα, το zirconia, και το καρβίδιο του πυριτίου μπορεί σημαντικά να βελτιώσει την απόδοση των συστατικών που υποβάλλονται στις ακραίες συνθήκες, ειδικά στις εφαρμογές αεροδιαστήματος και υπεράσπισης. Αυτό γίνεται εξαιρετικά πολύτιμο όταν άλλα υλικά όπως ο χάλυβας και το γυαλί είναι ευαίσθητα στην κούραση/την αποτυχία και μην επιτρεμμένος στις σύνθετες εφαρμογές. Το πλεονέκτημα στη χρησιμοποίηση της τεχνικής κεραμικής εναντίον άλλων υλικών όπως ο χάλυβας, το γυαλί, και τα πλαστικά στις εφαρμογές αεροδιαστήματος/υπεράσπισης είναι πιό αναγνωρίσιμο όταν απαιτούνται τα υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα.

 

Υλικό:  95% Al2O3 99.7% διαθέσιμο

Προϊόντα:  επί παραγγελία

Μέγιστο μέγεθος:  διάμετρος μέσα σε 500mm, μήκος ως το 2000 χιλ.

Άλλα υλικά:  zirconia, καρβίδιο του πυριτίου, υλικά nutride πυριτίου επίσης διαθέσιμα

 

Βιομηχανικό κεραμικό προηγμένο μέρη 99% δομών Al2O3 89HRA αλουμίνας 0

Βιομηχανικό κεραμικό προηγμένο μέρη 99% δομών Al2O3 89HRA αλουμίνας 1Βιομηχανικό κεραμικό προηγμένο μέρη 99% δομών Al2O3 89HRA αλουμίνας 2

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613482897532

WhatsApp : +8613482897532